Meistä

Hansakivi Oy on valmistanut korkealaatuisia sisustuskivi -tuotteita luonnonkivestä ja kvartsikivestä jo vuodesta 1999. Hansakivi Oy on yksi johtavista sisustuskivien tuottajista Virossa, joka toimittaa kivituotteita rakennusteollisuuden ja kalusteteollisuuden käyttöön niin kotimarkkinoille kuin Suomeen. Keittiön ja kodin kivitasoja toimitetaan Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Nykyaikaiset tuotantomenetelmät, viimeisin teknologia ja vahva ammattitaito takaavat tuotteiden sekä asennustyön korkean laadun. Luonnonkivi ja kvartsi tuovat arvokkuutta, kestävät kovaakin kulutusta ja säilyvät tyylikkäinä vuodesta toiseen.

//hansakivi.fi/wp-content/uploads/2015/08/hansakivi1.jpg
//hansakivi.fi/wp-content/uploads/2015/08/hansakivi2.jpg

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita aina materiaalin valinnasta asennukseen saakka. Luonnon muovaama ja ihmisen muokkaama aito graniitti on luonnollinen valinta sisustuskiveksi. Modernilla valmistustekniikalla viimeistellyllä kvartsikomposiitilla saadaan näyttävien värien ja kuvioiden lisäksi myös ylivertaiset käyttöominaisuudet. Meillä on hyvin laaja värivalikoima niin graniitti- kuin kvartsi- mallistossamme. Kivitasojen lisäksi valmistamme keittiötasojen taustalevyjä, lattialaattoja , kylpyhuoneen tasoja jne. Kaikki työt tehdään mittatilaustyönä.

Upeat SILESTONE, LUMINA STONE, TECHNISTONE ja STONE ITALIANA kvartsi- tasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Kvartsikivi on – 94 prosenttisesti luonnonmateriaalia. Kvartsipinnat ovat täysin huoltovapaita, toisin kuin esimerkiksi huokoisemmat luonnonkivet marmori ja graniitti. Kvartsikiven ehdoton etu luonnonkiveen nähden on myös sen tasalaatuisuus. Kvartsi on joustavampi ja vahvempi kuin louhitut kivet, mikä vähentää olennaisesti lohkeamis- ja halkeamisriskiä. Kvartsitasot kestävät niin ikään hyvin likaa, kuumuutta ja naarmuuntumista. Materiaali ei ole huokoista, joten se ei ime itseensä nesteitä, rasvaa tai tuoksuja. Tästä johtuen kvartsimateriaaleilla on myös 10 vuoden takuu.  Suosittelemme kuitenkin, että erittäin kuumien astioiden alla käytetään alustaa ja pilkottaessa käytetään leikkuulautaa. SILESTONE, LUMINA STONE, TECHNISTONE ja STONE ITALIANA:n kvartsi- kivet mahdollistaa yhtenäisen, tyylikkään, helppohoitoisen ja pitkäikäisen sisustuksen kotiisi. Materiaalin mahdollisuudet ovat monet! Se sopii hyvin käytettäväksi keittiön työtasojen lisäksi myös kylpyhuoneisiin, altaisiin, lattialaatoiksi, ikkunalaudoiksi tai vaikka porras-askelmiin. Tarjoamme uniikin ja tyylikkään design-materiaalin joka nostaa kotisi arvoa.

//hansakivi.fi/wp-content/uploads/2015/08/hansakivi3.jpg