Asiakkaiden palautteita

 

Voin lämpimästi suositella kaikille kivitasoa harkitseville!

Sekä mittaus- että asennustyö oli aivan ensiluokkaista. En usko että kukaan pystyisi parempaan. Myös poikien asenne oli kohdallaan; tekivät hommaa hymy kasvoilla ja osasivat keskustella. voin lämpimästi suositella kaikille kivitasoa harkitseville!

Lasse Tuovinen, Kirkkonummi

Asentajat olivat huolellisia ja ammattitaitoisia.

Tilasimme Hansakivestä Silestone kvartsitasot. Lopulliset valinnat (kivivaihtoehdot, paksuudet, leikkaukset jne.) pystyttiin valitsemaan mittauksen yhteydessä, kun tuotteet olivat myös nähtävillä. Palvelu oli erittäin hyvää ja asiantuntevaa, toimitus tapahtui nopeasti ja asentajat olivat huolellisia ja ammattitaitoisia. Olemme erittäin tyytyväisiä ja uskallamme suositella muillekin!
Tommi Nieminen, Espoo

Är mycket nöjd med vår bänkskiva från Hansakivi.

Vi jämförde priset med Ikea, Hansakivi hade samma pris men två veckors leveranstid istället för Ikeas sex veckors. Dessutom gav Ikeas uppmätare inte nåt bra förtroende till skillnad från Hansakivis professionella bemötande. Kan varmt rekommendera denna leverantör. Med vänlig hälsning! Sten
Sten, Sweden Kungsholmen

Hansakiven palvelu oli hyvää sekä myyntipalvelun että mittaus/asennustyön osalta.

Meillä taso koostui 3 eri palasta johtuen tason pituudesta ja muodosta, kun palat asennettiin paikalleen ne sopivat tarkalleen oikein. Aikataulut pitivät ja toimitus tapahtui nopeasti. Suosittelen.
Jorma Hämäläinen

Palvelu oli ystävällistä ja ammatillista.

Tilasimme ja saimme kvartsitason Coco ja blancon altaan keittiöön. Asensimme ne itse. Palvelu oli ystävällistä ja ammatillista, myös toimitus Suomeen järjestyi hyvin. Olemme tyytyväisiä tuotteisiin, ohjeisiin ja palveluun Hansakivellä.Kiitos!
Satu