Projektimyynti

Hansakivi ei ole ainoastaan kivimyymälä. Hansakivellä on vuosikymmenten kokemus isommista ja laajemmista projekteista sekä erilaisista yhteistyö-kumppanuuksista. Oletko rakentaja, arkkitehti, sisustusalan ammattilainen tai jälleenmyyjä ja tarvitset liiketoiminnassasi kiveä? Hansakivi on luotettava kumppani, joka auttaa sinua myös kaikista vaikeimpien projektien kanssa, yksinkertaisista tasoratkaisuista monimuotoisten julkisivujen valmistamiseen.

Yksi suurimmista hankinnoista oli Kalasataman tornien kivitasojen tuotanto ja asennus. Yksi viimeisimmistä ja monimutkaisimmista töistä oli osallistuminen maailman suurimman risteilyaluksen Icon of the Seas rakentamiseen. Hansavi osallistui luonnonkivien valmisteluun ja asentamiseen yhteistyökumppaniemme kautta.

Icon of the Seas -rakennuksessa oli monia haasteita, jotka asettivat nykyaikaisen laivanrakennustekniikan rajat. Aluksen ainutlaatuisen suunnittelun monimutkaisuudesta erikoismateriaalien hankintaan ja kokoamiseen tarvittavaan logistiikkaan jokainen tuotantoprosessivaihe vaati huolellista huomiota yksityiskohtiin ja päättäväiseen sitoutumiseen huippuosaamiseen.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin joko sähköpostilla, puhelimitse tai tule suoraan tapaamaan meitä, niin kartoitetaan yhdessä, miten voimme parhaiten auttaa teitä onnistumaan omissa hankkeissanne.